>   Nieuws   >   Een prachtig modern interieur voor Protestanse Kerk Nederland

Een prachtig modern interieur voor Protestanse Kerk Nederland

Recentelijk hebben we voor Protestantse Kerk Nederland in Utrecht een prachtig nieuw interieur gerealiseerd. De opdracht was om de ruimtes te moderniseren voor prettiger eigen gebruik en daarnaast ook voor meer gebruiksplezier bij de huurders van de vergaderruimtes. Dit hebben we mogen uitvoeren naar het ontwerp van Broekbakema Architecten.

Om aan deze opdracht te voldoen hebben we al het vaste meubelwerk gemaakt. Dit doen we in de eerste fase altijd in onze eigen werkplaats waar onze vakmensen de mooiste dingen maken! Een wandzijde hebben we voorzien van Dukta bekleding. Deze houten wandbekleding is oneindig flexibel en is ideaal voor ronde golvende vormen in wanden, maar ook voor plafonds en meubilair. 
Waar de banken zijn geïntegreerd is ook raam- en vloerbekleding toegevoegd in samenwerking met firma de Kruijff

Bekijk hieronder een korte impressie van het opgeleverde werk. Houd onze website en LinkedIn pagina in de gaten voor meer nieuws en een uitgebreidere showcase in de komende tijd. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan hier contact met ons op en we plannen vrijblijvend iets met elkaar in. 

   

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2020-10-27
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Enderberg
News

Vakspecialist gebied van handgemaakt meubilair