>   Nieuws   >   Loft in de historische binnenstad van Amsterdam

Loft in de historische binnenstad van Amsterdam

In de historische binnenstad van Amsterdam hebben wij, in samenwerking met architectenbureau Heyligers design + projects, een adembenemende loft mogen realiseren. In het ontwerp zijn ruimte, vorm, detail, materiaal en licht met de grootste zorg samengebracht.

Binnen dit project hebben wij bijna al het vaste maatwerk mogen vervaardigen. Alle inbouw garderobekasten hebben wij met zorg op maat gemaakt en ook de badkamer- en keukenmeubels zijn met alle aandacht voor detail en precisie uitgevoerd. Daarnaast hebben wij ook de spiegels en de achterwand van het bed mogen verwezenlijken. De kers op de taart is natuurlijk de imposante trap en de fantastische boekenkasten die de gehele loft bij elkaar brengen en gevuld is met de persoonlijke boekencollectie van de opdrachtgever.

Als laatste was het van belang dat er alleen maar gebruik werd gemaakt van eerlijke materialen. De klant wilde geen ‘’neppe’’ materialen zien, waardoor de loft heel warm en behaaglijk oogt en aanvoelt. Wij hebben prachtige materialen kunnen benutten, zoals leer, natuursteen en echt bruut eikenhout. De frontjes van de keuken zijn bespoten met een speciale metaal coating die past bij zowel een industriële, als een natuurlijke look 

Wat erg bijzonder was aan dit project was dat de opdrachtgever precies wist wat hij wilde en wij de ruimte kregen om heel nauw samen te werken met de klant. Er was veel rechtstreeks contact en wederzijds vertrouwen. Dit is iets wat wij als Enderberg erg hoog in het vaandel hebben staan en ook iets wat wij graag creëren voor onze klanten. Op deze manier ontstond er een prettige werkomgeving waar in wij, de architect en de klant op een open en eerlijke manier met elkaar konden communiceren. Iets wat alleen maar ten goede kwam aan het eindresultaat van deze prachtige loft.

Bekijk hieronder de indrukwekkende foto’s van het eindresultaat, gemaakt door Wouter van der Sar.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan hier contact met ons op en we plannen vrijblijvend iets met elkaar in.

 

 

 

 

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-03-08
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Enderberg
News

Vakspecialist gebied van handgemaakt meubilair