>   Nieuws   >   Mobiele Luchtreiniger voor De Koninklijke Industrieele Groote Club

Mobiele Luchtreiniger voor De Koninklijke Industrieele Groote Club

Deze buitengewone tijden zorgen voor innovatieve oplossingen! Voor onze opdrachtgever De Koninklijke Industrieele Groote Club aan de Dam in Amsterdam hebben wij de houten ombouw ontworpen en vervaardigd voor de mobiele luchtreiniger van het bedrijf AerSMASH. De Club zal voortaan de lucht extra kunnen reinigen, doordat deze luchtreiniger de concentratie aerosolen in de acht zalen continu op een veilig niveau weet te houden. Hiermee wordt de kans op verspreiding van COVID-19 geminimaliseerd, zonder dat we het monumentale pand aan een grote verbouwing hebben moeten onderwerpen. 

Een nieuw luchtreinigingssysteem zou het historische interieur, dat stamt uit 1916, veel schade toebrengen. Met deze mobiele reiniger hebben we het mogelijk gemaakt om de lucht te zuiveren, terwijl we de prachtige binnenkant van het pand in ere laten. De unit zuigt vuile lucht aan, deze wordt gefilterd en vervolgens door plasmapatronen geleid, waarna de schone lucht weer wordt uitgeblazen. Via een luchtsensor is realtime zichtbaar hoe schoon de lucht in de ruimte is. Zo kunnen leden en opdrachtgevers veilig gebruik maken van de imposante zalen in het gebouw. Tot slot is de gehele reiniger gebouwd in eiken houten lijsten en panelen en zijn deze met natuurlijke bijenwas op kleur gebracht. 

Bekijk hieronder een korte impressie van het opgeleverde werk. Houd onze website en LinkedIn pagina in de gaten voor meer nieuws. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan hier contact met ons op en we plannen vrijblijvend iets met elkaar in.

 

   

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2020-11-13
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Enderberg
News

Vakspecialist gebied van handgemaakt meubilair