>   Nieuws   >   The Times Hotel in hartje Amsterdam

The Times Hotel in hartje Amsterdam

Een reeds opgeleverd werk wat ons na aan het hart ligt; The Times Hotel in Amsterdam. Aan de Herengracht 135-147, in het hartje van Amsterdam en de Jordaan, staan twee authentieke grachtenhuizen waarin The Times Hotel zich heeft gevestigd. In opdracht van de eigenaresse van het hotel hebben wij alle 36 kamers een welverdiende opfrisbeurt mogen geven.

Voor alle kamers is er voor een kleurenpallet gekozen van 5 kleuren, allen pastel. Geel, roze, blauw, groen en een crème wit bedekken nu vol trots de muren verspreid over de 36 kamers. Naast een likje verf zijn alle kamers gekleed in bijpassende houten lambrisering en hebben we vele bedden voorzien van een prachtige ombouw in een art-deco style. Voor alle kamers hebben we ook een speciaal houten meubel gemaakt voor de minibar en hebben we ook overal een ingebouwde garderobe kast verwezenlijkt.

Doordat The Times Hotel gevestigd is in twee oude grachtenpanden zijn de kamers hierdoor zeer organisch ingedeeld. Geen enkele kamer is hetzelfde en de afmetingen zijn overal anders. Dit aspect maakte het project des te leuker, aangezien we graag de uitdaging aangaan om alles perfect passend te krijgen voor elke opdracht

Bekijk hieronder de foto’s van het eindresultaat.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan hier contact met ons op en we plannen vrijblijvend iets met elkaar in.

 

 

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-04-15
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Enderberg
News

Vakspecialist gebied van handgemaakt meubilair