PadelNext1
PadelNext2
PadelNext3
PadelNext4
PadelNext5
PadelNext6
  >   Projecten   >   Padel Next sporthal aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam

Amsterdam is een gloednieuw sportcomplex rijker. Met de opening van deze Padel Next locatie kunnen sportliefhebbers in Amsterdam West zich in de handen wrijven. Voor Padel NEXT hebben we geholpen de oude industriële loods om te toveren naar het kleurrijke Padel paradijs dat ontworpen is door Sander van de Weijer van Balk Architects! Met recht in het oog springend werk. “De uitdaging was om van dit voormalige magazijn, een sfeervolle sportaccommodatie te maken.” Aldus van de Weijer. “om dat te realiseren hebben we ons laten inspireren door Mexicaanse invloeden.”

In het ontwerp zaten verschillende maatwerk elementen waar we in onze werkplaats met veel plezier mee aan de slag zijn gegaan. Zo werkten we aan de kleurrijke ontvangstbalie. Het ovale ontwerp zorgt ervoor dat de gastheer of vrouw in contact staat met alle bezoekers.  
Voor de horeca op de nieuw vervaardigde entresol, creëerden we een maatwerk loungebank die uitkijkt op de padelbanen. Het totale ontwerp en de padelbanen zelf zijn uitgevoerd in een uitgesproken kleurenpalet. Voor deze loungebank is gekozen voor het behouden van de natuurlijke kleur van het materiaal. 
Op dezelfde verdieping staat nu ook een sfeervolle bar in dezelfde stijl als de ontvangstbalie een verdieping lager. 

Het was ook leuk om weer met onze collega’s van MVB Bouw te kunnen werken binnen dit project. Waarin zij de verbouwing en bouw van de entresol voor hun rekening hebben genomen. Lees hier meer over hun werk.

Ook op zoek naar een mooie ontvangstbalie of sfeervolle bar? Laat dan hier uw contactgegevens achter en één van onze collega’s neemt contact met u op.

Alle projecten
Contact
Verwachte start bouw
2022
Verwachte oplevering
2022
Amsterdam
Maatwerk
Contactformulier

Kom in contact met .

Wilt u in contact met ons komen omtrent dit project of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.
U kunt ook direct mailen naar info@enderberg.nl. Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar via 020 - 632 91 51 

 

 

Vakspecialist gebied van handgemaakt meubilair