NH1
NH2
NH3
NH4
NH5
NH6
NH7
NH8
NH9
  >   Projecten   >   Vijf verdiepingen maatwerk meubilair voor particuliere opdrachtgever in Amsterdam

Vijf verdiepingen met maatwerk meubilair voor particuliere opdrachtgever in Amsterdam

In de binnenstad van Amsterdam, in een voormalige steenmetselarij vind je vandaag de dag een indrukwekkende particuliere woning. De bewoners van dit indrukwekkende object hebben interieur ontwerper Cris van Amsterdam uitgedaagd om een volledig op maat gemaakt interieur voor deze woning te ontwerpen. Enderberg Interieurbouw heeft de opdracht gekregen om de visie en het ontwerp van Cris van Amsterdam uit te voeren. Het project besloeg de volledige vier woonlagen en de kelder van het pand en al het maatwerk meubilair komt uit onze werkplaats.

Vanwege het feit dat dit historische pand van oudsher een steenmetselarij was liep er op de begane grond een rails over de vloer. Het oorspronkelijke doel hiervan was om de zware bouwstoffen af en aan te voeren. In plaats van dit te verwijderen heeft van Amsterdam de keuze gemaakt om het te omarmen en tot inspiratie van het ontwerp van de begane grond te laten dienen. Verder zijn door de hele woning bloemige, Art Nouveau stijl patronen te vinden. Ook deze speelden een belangrijke rol in het interieur ontwerp.

Alles wat in deze woning gerealiseerd is, is speciaal voor dit project ontworpen en gemaakt. Vanuit onze werkplaats vind je hier de lambrisering en wandpanelen door de volledige woning. Verschillende kasten zoals gardarobekasten, nachtkasjes, een wijnkastje, de kelderkast en de bibliotheek. De haardombouw in de bibliotheek is ook door onze vakmensen gemaakt. Een unieke salontafel en Hollywood stijl spiegel, de badkamermeubels en radiatorenombouwen zijn ook van onze hand.

Dankzij de slimme materiaalkeuzes ervaar je door over de verschillende woonlagen en vertrekken elke keer weer andere sferen. Van wat stoerder op de begane grond tot een intieme bibliotheek en pure luxe in de badkamer en slaapkamers. Een project waar we enorm trots op zijn om aan meegewerkt te hebben.

Alle projecten
Contact
Verwachte start bouw
2021
Verwachte oplevering
2022
Amsterdam
Interieur
Maatwerk
Contactformulier

Kom in contact met .

Wilt u in contact met ons komen omtrent dit project of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.
U kunt ook direct mailen naar info@enderberg.nl. Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar via 020 - 632 91 51 

 

 

Vakspecialist gebied van handgemaakt meubilair