Singel1
Singel2
Singel3
Singel4
Singel5
Singel6
Singel7
Singel8
Singel9
Singel10
  >   Projecten   >   Maatwerk kasten voor particulier appartement in de binnenstad van Amsterdam

Wederom een prachtig project in het hart van Amsterdam! Voor een particuliere opdrachtgever realiseerden wij het maatwerk interieur naar het ontwerp van Kabaz.
De drie etages beslaande woning is volledig verbouwd en gerenoveerd door onze collega’s van Bouw- en Aannemingsbedrijf Kneppers. De woning is in alle vertrekken uitgerust met maatwerk meubilair. Met als resultaat dat in elke ruimte de historie van het pand voelbaar is, terwijl het design, de materiaalkeuze en comfort helemaal van deze tijd is. 

Op de bovenste verdieping vind je de woonkeuken met kastenwand, maatwerk eethoek en boekenkast. Wanneer je het trapje omhoog volgt bereik je de zithoek met de imposante openhaardkast en knusse zitjes voor het raam. 
Een verdieping lager bereik je via de gerenoveerde trappen. Hier bevinden zich onder andere een kantoor en de salon die grenst aan de sfeervolle binnentuin. Voor beide vertrekken creëerden we kastenwanden. Daarnaast verbinden de glazen deuren de salon met de rest van de etage. 
In het souterrain bevinden zich badkamers en slaapvertrekken waarvoor verschillende maatwerk elementen zijn gemaakt. Zoals de verschillende badkamermeubels, de bedden en garderobekasten. 

Benieuwd wat we voor voor uw woonwensen kunnen betekenen? Klik hier om met ons in contact te komen.Alle projecten
Contact
Verwachte start bouw
2015
Verwachte oplevering
2015
Toplocatie
Amsterdam
Interieurbouw
Maatwerk
Keuken
Haardmeubel
Traprenovatie
Contactformulier

Kom in contact met .

Wilt u in contact met ons komen omtrent dit project of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.
U kunt ook direct mailen naar info@enderberg.nl. Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar via 020 - 632 91 51 

 

 

Vakspecialist gebied van handgemaakt meubilair